Categoria D

Categorii permise auto :
Categoria D Autobuze, autocare

Devino un șofer profesionist categoria D alături de Școala de Șoferi AutoStart Brașov și pune bazele unei cariere în transportul de persoane! Un permis categoria D vine la pachet cu multe avantaje, dar și cu o responsabilitate suplimentară. Informațiile teoretice, dar și sesiunile practice de la Școala de Șoferi AutoStart te vor pregăti pentru a deveni un șofer categoria D priceput și responsabil!

Ai ocazia să fii instruit de către unii dintre cei mai buni instructori auto din Brașov, cu o experiență de peste 50 de ani în domeniu, dar și să-ți exersezi abilitățile pe autocare moderne și complet funcționale pentru o simulare cât mai fidelă a viitoarelor tale experiențe profesionale!

Categoria D  cuprinde autovehiculele destinate transportului de persoane având mai mult de 8 locuri pe scaune, în afară locului conducătorului.

Durata școlarizării este de:

  • minim 8 săptămâni pentru cei care dețîn permis pentru cât B, în care se efectuează 72 ore de pregătire teoretică și 50 ore de pregătire practică.
  • minim 4 săptămâni   pentru cei care dețîn permis pentru categoria C/D1 cu o vechime minimă de 1 an în care se efectuează 46 ore pregătire  teoretică și 20 ore pregătire practică

În cazul școlarizării pentru obținerea mai multor categorii, taxa se reduce, în urmă cumulării părților comune ale pregătirii teoretice, în funcție de categoriile solicitate.

Intrați în legătură cu noi

Pentru orice informație legată de școala de șoferi și atestate profesionale , contactează-ne și telefonic!